Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ": ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ": ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!

| No comment
Ως γνωστόν ο Σαμαράς για ιδιαίτερα συμβολικούς λόγους προτίμησε την έδρα της Μεσσηνίας, ως έμπρακτη στήριξη στην περιοχή και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν και τον βοηθούν μέχρι σήμερα ποικιλοτρόπως.
Μια περιοχή που ήταν παραδοσιακά "σαμαρική" και αποτελούσε το προσωπικό "κάστρο" του βουλευτή Μσσηνίας είναι πια... παρελθόν, καθώς αποδείχθηκε κατά την τελευταία του επίσκεψη ότι ακόμη και οι πιστοί του συνργάτες έχουν αποσκιρτήσει μέχρι και προς τον.... ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι τέτοιο το μένος των νεοδημοκρατών για τον "δεσποτικό" Σαμαρά που μέχρι και οι εφημερίδες που άλλοτε τον θεοποιούσαν τώρα τον μέμφονται και τον λοιδορούν, προδιαγράφοντας και αυτές με τη σειρά τους το τέλος του.

Η εφημερίδα Ελευθερία της Μεσσηνίας σε εκτενές ρεπορτάζ για την επίσκεψη Σαμαρά στην Μεσσηνία σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής:

"Τουλάχιστον προβληματισμό προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία ο απολογισμός της επίσκεψης Σαμαρά στη Μεσσηνία, καθώς....
ο πρόεδρος του κόμματος όχι μόνο δεν κατόρθωσε να σβήσει τις εσωκομματικές εστίες έντασης, αλλά άναψε και καινούργιες με την απουσία του από την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας.Ουσιαστικά η επίσκεψη του κ. Σαμαρά στη Μεσσηνία επιβεβαίωσε τα εσωκομματικά προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας και παράλληλα έπεισε και τον πιο φανατικό της οπαδό ότι αυτή την περίοδο ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει τη δύναμη που απαιτείται για να συγκρουστεί με τους αντάρτες που τον αμφισβητούν ανοιχτά. Την αδυναμία αυτή εκμεταλλεύονται οι πρώην βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Δημήτρης Σαμπαζιώτης και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας προκειμένου να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία από την νυν ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Είναι προφανές ότι τόσο οι πρώην βουλευτές όσο και ο δήμαρχος Καλαμάτας προεξοφλούν είτε την αποχώρηση του Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία του κόμματος, είτε τη συρρίκνωση της Νέας Δημοκρατίας αν δεν αλλάξει ηγεσία. Σε κάθε περίπτωση οι τρεις άνδρες δεν ενστερνίζονται τη θεωρία της αριστερής παρένθεσης και σχεδιάζουν το πολιτικό τους μέλλον μακριά από τον Αντώνη Σαμαρά. Ειδικότερα κ. Νίκας προβάλλοντας προφίλ ανεξάρτητου δημάρχου δεν κρύβει τις σχέσεις του με τους υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία υποδέχτηκε θερμά στο Δημαρχείο της Καλαμάτας τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο και τον υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη. Ουσιαστικά έδωσε βήμα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να κάνει εξαγγελίες για το στρατόπεδο και την 120 ΠΕΑ αφήνοντας έκθετους όσους νεοδημοκράτες πίστευαν ότι θα καταργήσει το στρατόπεδο"  Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό που συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλη φορά , είναι πως η επίσκεψη Σαμαρά στην Μεσσηνία πέρασε σχεδόν απαρατήρητη και δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από όσα έλυσε. Η δε προσβολή του Σαμαρά προς τον Προκόπη Παυλόπουλο, έκανε την χείριστη εντύπωση στους Μεσσήνιους, που αγαπούν ιδιαίτερα τον συμπατριώτη τους Πρόεδρο της Δημοκρατίας."

Υ.Γ.
Είμαστε βέβαιοι ότι ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες ο άπληστος και εξουσιομανής Σαμαράς θα το πάει μέχρι... ενός. Ως ότου μείνει στη ΝΔ αυτός και ο Λαζαρίδης!

 

paspartoy.blogspot.gr