Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ !!!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ !!!

| No comment
Όλοι παρακολουθήσαμε άφωνοι τους ριψοκίνδυνους και εντυπωσιακούς ελιγμούς, του Σμηναγού Λουκά Θεοχαρόπουλου, του πιλότου της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16, πάνω από τη Θεσσαλονίκη και τον Θερμαϊκό, στο τέλος της χθεσινής στρατιωτικής παρέλασης. Και μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα προκύπτει, όταν η Γερμανοπουλημένη πολιτική ηγεσία της χώρας, αποφασίζει να μιμηθεί εις το έπακρον τον Γκαίμπελς, βάζοντας στο στόμα ενός αξιόλογου στελέχους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, "λόγια του αέρα".

Μπορεί κάποιος νοήμων νους να πιστέψει, ότι η ανταλλαγή φράσεων που διημείφθη μεταξύ του Προέδρου της Δημιοκρατίας και του πιλότου, ήταν αυθόρμητη; "Ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι θα συνεχίσουμε. Χρόνια πολλά Ελλάδα", είπε ο χειριστής του αεροσκάφους, για ν 'απαντήσει ο πρώτος, "Κύριε Σμηναγέ, τα φτερά σας σκεπάζουν τη χώρα και το λαό μας, να είστε περήφανοι για την αποστολή σας. Ο Θεός μαζί σας. Χρόνια πολλά και του χρόνου".

Χαρακτηρίστε με καχύποπτο, αλλά αδυνατώ να πείσω τον εαυτό μου, ότι τα λόγια του Σμηναγού βγήκαν από την καρδιά του. Και οι λέξεις που με πονηρεύουν πιο πολύ, είναι οι ακόλουθες, "θα συνεχίσουμε", οι οποίες με τη σειρά τους ακυρώνουν το "ενωμένοι, δυνατοί και περήφανοι".

Κύριε Σμηναγέ μου, με όλο το σεβασμό που σας έχω και αναγνωρίζοντας πως όταν εσείς φυλάτε Θερμοπύλες διακινδυνεύοντας τη ζωή σας, εγώ κάθομαι ήσυχος στην αναπαυτική καρέκλα μου, σας αντιπαρέρχομαι και αναφέρομαι κατά κύριο λόγο στους τυχοδιώκτες κυβερνώντες, οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν τις άριστες πτητικές σας ικανότητες, για να κάνουν φθηνή προπαγάνδα!

Διότι αν "συνεχίσουμε" έτσι, ούτε "ενωμένοι", ούτε "δυνατοί" και κάθε άλλο παρά "περήφανοι" μπορούμε να αισθανόμαστε!

Πώς να είμαστε "ενωμένοι", με εκείνους που στο όνομα της καλοπέρασης και των ειδικών προνομίων τους, ξεπουλούν τον πλούτο της Πατρίδας μας; Με εκείνους που κατέστησαν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι, μετατρέποντάς την σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών; Με εκείνους που απεχθάνονται καθετί ελληνικό;

Πώς να είμαστε "δυνατοί", τη στιγμή που οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην είναι σε θέση να εξασφαλίσουν το πιο στοιχειώδες...τον στρατιωτικό ρουχισμό των νεοσυλλέκτων! Τη στιγμή που ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα του ελληνκού λαού "φλερτάρει" με την φτώχεια και ως εκ τούτου, με τον υποσιτισμό και την πείνα;

Πώς να είμαστε "περήφανοι" όταν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, τις τύχες μας ορίζουν ένας σακάτης και μία παχύσαρκη;

Αν "θα συνεχίσουμε" έτσι, δε θα 'ναι τα "χρόνια πολλά" για την Ελλάδα...

Φωτεινός Πρόδρομος
ELNEWS - HELLENIC PRIDE