Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ;; ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ;

ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΤΕ;; ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ;

| No comment
Τώρα κλαίτε;; Γιατί κλαίτε; Τώρα πια είναι αργά για κλάματα. Και πόσο με διασκεδάζει το κλάμα σας!!!! χαχαχαχα Οι μαλακίες πληρώνονται. Φάτε τώρα μαλάκες μου την αριστερά.
Αυτή είναι η αριστερά και αυτός ήταν ο μύθος της στην Ελλάδα. Θα σας πάρουν οι νεομπολσεβίκοι και τα σώβρακα, όχι μόνο τις καταθέσεις τα αυτοκίνητα και τα σπίτια.

Και επειδή το χρέος δεν βγαίνει με τίποτα γιατί πρέπει να ταΐσουμε και άλλα δέκα εκατομμύρια λαθροπρόσφυγες που θα καταφθάσουν συντόμως, θα σας πάρουν οι Τσιπραίοι και τις γυναίκες και τις αδερφές σας για να τις στείλουν στην Γερμανία ως πουτάνες που θα τις πηδούν μάλιστα δωρεάν οι γερμανοί μήπως και φιλοτιμηθούν περισσότερο αυτοί οι "σωτήρες" μας και επιτρέψουν στους Συριζαίους να χαλαρώσουνε λίγο την φονική δημοσιονομική πολιτική που μας επέβαλαν και υπέγραψε η αριστερά μαζί με όλο το ανθελληνικό τόξο...

Αλλά και πάλι μέσα θα μπούμε με μαθηματική ακρίβεια οπότε μετά οι Τσιπραίοι θα σας στείλουν και εσάς τις αμοιβάδες και τους μονοκύτταρους οργανισμούς και πρωτόζωα, στα εργοστάσια της Volkswagen ως διασωληνωμένα πειραματόζωα να ρουφάτε τις εκπομπές καυσαερίων των αυτοκινήτων τους, μέθοδος που θα είναι και πιο αποτελεσματικά στην καταμέτρηση των ρύπων για τις επιπτώσεις στην υγεία των Ευρωπαίων.

Δεν σας άρεσε η Χρυσή Αυγή, είναι νεοναζί και εγκληματική οργάνωση έτσι; Ενώ αυτοί οι "δημοκράτες" που μας πούλησαν ως σκλάβους στο 4ο Ράιχ του Σόιμπλε και εξόντωσαν με την πιο στυγερή γενοκτονία όλο το λαό μας, δεν είναι νεοναζί ούτε εγκληματίες... Εσείς είστε πάντως νεοχαζοί και κοιμισμένοι αρχιμαλάκες στα σίγουρα. Καλά να πάθετε όμως, οι μαλακίες πληρώνονται και πρέπει να πληρώνονται.. Δεν το ξέρατε;
ygro-pyr.blogspot.co.id