Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ΛΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ - ΛΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

| No comment
Με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών και με την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού και Ηλία Κασιδιάρη πραγματοποιήθηκε στην Σκάλα Λακωνίας εκδήλωση για τα ΟΧΙ των Ελλήνων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ήρωας της Κύπρου, Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές.
Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα της Σκάλας Λακωνίας ο κ. Γιώργος Δημακόγιαννης, εκδότης «Αδούλωτη Μάνη» και υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην περιοχή και ο ιατρός Γιώργος Λουκάκοςανέλυσαν το ηρωικό έπος του 1940 και την συμβολή του Πατέρα της Νίκης, Ιωάννη Μεταξά.
Οι Συναγωνιστές Λαγός και Κασιδιάρης τόνισαν πως η Χρυσή Αυγή είναι πρωτοπόρος στον Αγώνα για την ελευθερία της Πατρίδας μας, τιμώντας τα διαχρονικά και μεγάλα ΟΧΙ των Ελλήνων!
Μετά το πέρας της εκδήλωσης πλήθος παρευρισκομένων προσέτρεξαν να συγχαρούν και να ενθαρρύνουν τους Συναγωνιστές να συνεχίσουν δυναμικά την μάχη εντός και εκτός Βουλής για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!