Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...

| No comment
Τις προάλλες, είχα μπει στο φατσοβιβλίο και ξαφνικά, σκάει μύτη (σαν του Πινόκιο ήταν) στην αρχική, μία χορηγούμενη διαφήμιση σελίδας. Η ονομασία αυτής "Ημεροδρόμος". Προωθούσε το νέο βιβλίο του απατεωνίσκου Μπογιόπουλου.

"Μπροστά μου σε έχω Σατανά" σκέφτηκα, ενέδωσα όμως στον πειρασμό και μπήκα στη διαδικασία να βλεφαριάσω τα σχόλια. Διαπίστωσα ότι αρκετά εξ' αυτών ήσαν υβριστικά προς τον εν λόγω κατσαπλιά, αλλά κανένα από αυτά τα πυρά δεν έβρισκε στόχο, δεν έδινε πόνο που λέμε στην καθομιλουμένη. Τουναντίον, προσέφεραν ψυχολογικό προβάδισμα στα Σοβιετικά απολιθώματα και προκαλούσαν αναλόγου ύφους απαντήσεις εκ μέρους τους. Αποφάσισα λοιπόν να οπλίσω έναν πυρηνικό πύραυλο, αφιερωμένο εξαιρετικά στον επαναστάτη της δεκάρας, έστω κι αν διακινδύνευα να έχανα το προφίλ μου από τις αλλεπάλληλες αναφορές των ορφανών του Πατερούλη. Έγραψα λοιπόν:

"Τί ωραία, να ευαγγελίζεσαι Κομμουνισμούς, Επαναστάσεις, να καταφέρεσαι εναντίον του Καπιταλιστικού και Αστικού συστήματος, πουλώντας βιβλία και αρθρογραφώντας στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του πλέον συστημικού δημοσιογράφου, ονόματι Νίκου Χατζηνικολάου! Βέβαια ο Μπογιόπουλος τη δουλειά του κάνει. Με εσάς τους ιδεολόγους Κομμουνιστές απορώ περισσότερο, λίγη κριτική σκέψη δε διαθέτετε, προκειμένου να αντιληφθείτε ότι πέφτει το δούλεμα της αρκούδας!". 

Στον επόμενο τόνο...το σχόλιο μου είχε διαγραφεί από τους διαχειριστές της σελίδας. Συμπέρασμα: οι Κομμουνιστές τη βρίσκουν έως ηδονίζονται με τις ύβρεις, οπότε δύο πράγματα μπορεί κάποιος να κάνει για να τους πονέσει...να τους ραπίσει...


ή εφόσον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να ξεγυμνώσει με απλά και σεμνά ελληνικά την αντιφατική τους ύπαρξη.
Φωτεινός Πρόδρομος
ELNEWS - HELLENIC PRIDE