Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / , , Η ΤΟΥΡΚΙΑ "ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ" ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ !!!

Η ΤΟΥΡΚΙΑ "ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ" ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ !!!

| No comment
Η Τουρκία “δεσμεύει” για ένα μήνα την “καρδιά” του Αιγαίου, για ασκήσεις με πραγματικά πυρά. Στον χάρτη που δημοσιεύουμε φαίνεται η περιοχή που έχει δεσμευτεί από την Άγκυρα για την περίοδο 15 Νοεμβρίου-15 Δεκεμβρίου.
Όλο και συχνότερα η Τουρκία επιλέγει να δεσμεύει περιοχές οι οποίες “χωρίζουν” το Αιγαίο στη μέση δημιουργώντας συνθήκες για κλίμα έντασης και προστριβών στα ελληνοτουρκικά. Σε πολλές περιπτώσεις δεν χρησιμοποιεί καν τις περιοχές που δεσμεύει,αφού ο στόχος δεν είναι οι ασκήσεις αλλά ο “εθισμός” της Ελλάδας και κυρίως των “συμμάχων” σε NATO και ΕΕ, ότι όλα αυτά είναι περίπου φυσιολογικά. Κι όλα αυτά την περίοδο που με πολύ θράσος Βερολίνο και Βρυξέλλες μας …επιπλήττουν επειδή είμαστε καχύποπτοι στην πρόταση για ελληνοτουρκική συνεργασία στο Αιγαίο για το προσφυγικό. Ο χάρτης επιβεβαιώνει την ελληνική δυσπιστία.

http://www.onalert.gr/stories/i-tourkia-kleidonei-to-aigaio-gia-ena-mina/45838

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":  "...ότι όλα αυτά είναι περίπου φυσιολογικά". ΜΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΠΡΑΞΕ. ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 6Ν.Μ, ΠΟΥ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΙ ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΟΡΙΑ (6Ν.Μ) ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΕΡΙΑ 10(Ν.Μ). ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ; Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ; ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 1 Ν.Μ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΟΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΕΙΠΕ ΟΧΙ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΚΑΝ. ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ.
isxys.blogspot.com