Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

| No comment
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Στον μόνο 902 που έχει μείνει… απούλητος (γιατί δεν ενδιαφέρεται καμία offshore εταιρεία να τον αγοράσει…), διαβάσαμε την εξής είδηση:
«Λέσβος: Παρέμβαση του ΚΚΕ για να βρεθεί στέγη για τους πρόσφυγες

Παρέμβαση στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Τάσσος, προκειμένου να εξασφαλιστεί στέγαση και γενικά ανθρώπινες συνθήκες για εκατοντάδες πρόσφυγες της Λέσβου που βρίσκονται στο δρόμο, χωρίς καμία προφύλαξη από το κρύο και τη βροχή.

Ανάλογη παρέμβαση έκανε στον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, ο Στρατής Κόρακας, περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Μετά από την παρέμβαση του ΚΚΕ, υπήρξε δέσμευση ότι οι πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στο κολυμβητήριο του νησιού που είναι κλειστό για το κοινό και θα βρεθούν επιπλέον χώροι.

Ωστόσο ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων παραμένει στο δρόμο, στο έλεος της κακοκαιρίας».

Ωραία «παρέμβαση», για να στεγαστούν οι συνάνθρωποί μας (κι ας είναι απρόσκλητοι επισκέπτες μας…) υπό συνθήκες πρωτοφανούς κακοκαιρίας! Οι οποίοι δεν είναι «εκατοντάδες» όπως λένε οι συνήθεις ψεύτες του… τιμημένου κουκουέ, αλλά χιλιάδες (μόνον εχθές αποβιβάστηκαν στην Λέσβο πάνω από 5.000)!

Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε το θέμα, αν τα συντρόφια νοιάζονται πραγματικά για τους πρόσφυγες (με ή χωρίς εισαγωγικά…), ν’ αφήσουν τα σάπια και τα σου’ πα – μου’ πες σε υπουργούς και δημάρχους και ν’ ανοίξουν εδώ και τώρα το παλάτι του Περισσού, τα γραφεία τους ανά την Ελλάδα και τα χιλιάδες ακίνητα που διαθέτουν από κληρονομιές, για να τους προφυλάξουν από το κρύο και τη βροχή, για να τους… παραδεχτούμε!

Άιντε τσιφούτηδες!

(ΥΓ): Κι αν το κάνουν, να μου τρυπήσετε τη… μύτη!
freedomvoicegr.blogspot.co.id