Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΕΛΑ: ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ !!!

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΕΛΑ: ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ !!!

| No comment
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Αυτό που φάνηκε πεντακάθαρα στο χθεσινό Eurogroup, όπου ανέστειλαν τις όποιες αποφάσεις είχαν υποσχεθεί στον Τσίπρα λόγω επικείμενων εκλογών στις χώρες των υπουργών που συμμετείχαν και της ραγδαίας ανόδου της "ακροδεξιάς", είναι ο τρόμος.

Τρόμος που ξεχειλίζει στα έντυπα και στον ηλεκτρονικό τύπο, από το συμβάν της ισοψηφίας του Εθνικιστικού Κινήματος του Χόφερ στην Αυστρία και την αμφίβολη νίκη του πράσινου αντιπάλου του, αλλά και τη νίκη του ΕΛΑΜ στην Κύπρο, που παρά τις μεθοδεύσεις κατάφερε και εξέλεξε δυο συναγωνιστές. Τον Χρίστο Χρίστου και τον Παπαγιάννη Λίνο,

Περαστικά σας καθίκια του περίφημου "συνταγματικού" τόξου, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Αυστρία ή στην Ελλάδα και αλλού! Τα καλύτερα για εσάς έρχονται!

Συγχωρέστε μου την οργή, αλλά μέχρι προχθές, οι Εθνικιστές είμαστε το κακό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας, όπως μας παρουσίαζαν δεξιά και αριστερά τα κανάλια και τα ραδιόφωνα που κρατούσαν κλειστά τα μικρόφωνα και τις κάμερες τους για τους "φασίστες - δολοφόνους - κοντοκουρεμένους - νεοναζί" προσπαθώντας να μας κρατήσουν στο περιθώριο.

Το "ξύπνημα" της συνείδησης των λαών, έγινε δυνατά, με τη Νίκη και την άνοδο της Χρυσής Αυγής το 2012, στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, όπου με δυναμικές παρεμβάσεις στα ολοκληρωτικά σχέδια των μνημονιακών κυβερνήσεων της χώρας μας, ενεργοποίησαν τους κοιμισμένους δυνατούς και άνοιξαν τον δρόμο και στα άλλα Εθνικιστικά Κινήματα σε όλη την Ευρώπη.

Έναν δρόμο δύσκολο που πληρώθηκε με βαρύ τίμημα, αφού η δικαίωση εντέλει αλλά πρωτίστως η αφύπνιση των Εθνών, πέρασε μέσα από τις διώξεις του Αρχηγού, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και του συνόλου των Ελλήνων Εθνικιστών Βουλευτών αλλά και πολλών άλλων στελεχών, και βεβαίως μέσω των δολοφονημένων συναγωνιστών, του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη, αλλά και μέσω αυτοκτονιών, όπως του Γάλλου Εθνικιστή, Dominique Venner, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του, το 2013, προκειμένου "να αφυπνίσει τις κοιμισμένες συνειδήσεις", όπως ανάφερε στο ακροτελεύτιο σημείωμά του.

Η Χρυσή Αυγή, οδήγησε τον δίκαιο και ηθικό αγώνα των Εθνικιστών πανευρωπαϊκά, και αυτό καταγράφεται στις αναφορές που κάνουν στις ομιλίες τους τα διάφορα στελέχη των Ευρωπαϊκών Εθνικιστικών Κινημάτων και κομμάτων.

Μια από τις πλέον πρόσφατες ήταν η σύντομη ομιλία του υποψήφιου δημάρχου για την Ρώμη, Simone di Stefano, στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της Ρώμης με σύνθημα: "Ρώμη, Αθήνα, Μαδρίτη και Βουδαπέστη - Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες - Αυτό είναι το σπίτι μας", και o οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως: «Σήμερα είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι υπάρχουν Ευρωπαίοι που αντιστέκονται και θέλουν μια κυρίαρχη Ευρώπη. Εγώ, ήμουν στην Αθήνα πριν από λίγες εβδομάδες και είδα με τα μάτια μου τι συμβαίνει εκεί. Είδα τον μαρασμό μιας πόλης που έφερε τον πολιτισμό, είδα απελπισμένους ανθρώπους θύματα της πολιτικής των τοκογλύφων αλλά είδα και συναγωνιστές που αποτελούν και την μοναδική ελπίδα της Ελλάδος. Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής μάχονται καθημερινά με πείσμα και πίστη για την λευτεριά της Πατρίδος τους. Αυτό κάνουμε και εμείς εδώ και θα το κάνουμε μέχρι να πεθάνουμε..».

Εθνικιστικά κόμματα και κινήματα, πλέον, υπάρχουν παντού!

Αλλού πρωταγωνιστούν ή έχουν αναδειχθεί ήδη σε ρυθμιστές στην πολιτική ζωή των διαφόρων χωρών ή αλλού περιμένουν τις εκλογικές αναμετρήσεις για να λάμψουν.
Στην Ισπανία σε λίγο καιρό, στην Γερμανία και στην Γαλλία το 2017 κλπ.

Στην Αυστρία, στην Κύπρο, στην Γερμανία, στην Πολωνία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, κόμματα όπως τα FPÖ, AfD, UKIP, LNNK, Fidesz, Jobbik, Forza Nuova, ΕΛΑΜ κ.λπ. ακολουθώντας τα χνάρια της Χρυσής Αυγής, έχουν κηρύξει έναν πανευρωπαϊκό «ανένδοτο αγώνα» κατά της ηγεμονεύουσας ευρωπαϊκής ελίτ, με βασικό στόχο τον τερματισμό της ευρωζώνης και την ανατροπή της ληστρικής κυριαρχίας του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των υπηρετών του.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως από προχθές, με τη νίκη της Αυστρίας και της Κύπρου, οι Εθνικιστές θεωρούμαστε αυτοδίκαια ρυθμιστές, αν όχι ηγέτες των πολιτικών εξελίξεων σε όλη την Ευρώπη. Και αυτό φαίνεται καθημερινά και παντού.

Δεν κρύβεται ο φόβος και ο τρόμος τους.
Βρώμισε η Ελλάδα και η Ευρώπη όλη και πρέπει να τον ξεβρομίσουμε...

Μέχρι την τελική Νίκη συναγωνιστές!
Ψηλά οι μαυροκόκινες σημαίες με τον τιμημένο μαίανδρο...!
xryshaygh.blogspot.gr