Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ": Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ": Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

| No comment
Έντονη είναι η ανησυχία και η δυσαρέσκεια των καθεστωτικών ΜΜΕ για την ολοένα και αυξανόμενη επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς τον Ελληνικό Λαό.
Μετά το “Έθνος” του Μπόμπολα την σκυτάλη της προειδοποίησης πήρε η “Καθημερινή” του Αλαφούζου, η οποία σε κείμενο της Ξένιας Κουναλάκη με τίτλο «Δίκη Χ.Α., μια νομική “σούπα”», αφού αρχικά εκφράζει την απογοήτευσή της για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η δίκη, καθώς η ροή της δεν δείχνει να συμβαδίζει με τις επιθυμίες του συστήματος, αναφερόμενη στο πολιτικό αποτέλεσμα που παράγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα λέει, προς το τέλος, τα εξής:
"Ύστερα από μια παρατεταμένη περίοδο απαξίωσης και ξεγυμνώματος της Χρυσής Αυγής ως φιλοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, που οργανώνει πογκρόμ εναντίον μεταναστών, γκέι και άλλων αδύναμων ομάδων και βδελύσσεται το δημοκρατικό πολίτευμα, το κόμμα είναι πιθανό να παραδοθεί εξαγνισμένο και αναβαπτισμένο στην ελληνική πολιτική σκηνή, νομιμοποιώντας τον ισχυρισμό του περί “πολιτικής δίωξης”.
Με δεδομένο ότι όλα πλέον τα κόμματα του συνταγματικού τόξου έχουν υπερψηφίσει μνημόνιο, πλην του ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε ως ύστατος φορέας της αντιμνημονιακής ρητορικής να συσπειρώσει μεγάλο κομμάτι των “ηττημένων” της κρίσης. Και να αναδειχθεί στον μοναδικό αντισυστημικό πολιτικό φορέα στη χώρα. Η ανθεκτικότητα της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις είναι ένας πρώτος οιωνός”.
Είναι κάτι παραπάνω από εμφανής η έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια της “Καθημερινής” στο να αναδειχθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως ο μοναδικός αντισυστημικός φορέας στην Χώρα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το ενδοτικό και πολιτικό κατεστημένο που κυριαρχεί στον Τόπο.
Μια μόλις ημέρα μετά την δημοσιοποίηση άθλιων σκίτσων σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην “Καθημερινή”, η ίδια φυλλάδα αναγκάζεται να παραδεχθεί, μέσω άλλου κειμένου, γιατί αυτοί και οι υπόλοιποι όμοιοί της στο “συνταγματικό τόξο” πολεμούν σαν λυσσασμένα σκυλιά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
xryshaygh.com