Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΑΣ! Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΝΝΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ KICKBOXING ΤΗΣ ISKA !!!

ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΑΣ! Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΝΝΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ KICKBOXING ΤΗΣ ISKA !!!

| No comment

Η Ευαγγελία «Brucelitsa» Τσάννη και κατάγεται από τους Πύργους Δράμας είναι μέλος της εθνικής ομάδας κικμπόξινγκ και αγωνίστηκε στο Light Contact των γυναικών μέχρι 58 κιλά και συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kickboxing της ISKA (παγκόσμια ομοσπονδία κικμπόξινγκ) που έγινε από 18 μέχρι 22 Μαΐου στο Sindelfingen της Γερμανίας.
Στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε αντίπαλο από Σκωτία, την οποία νίκησε εύκολα μετά από δυο γύρους με λακτίσματα στο κεφάλι και γρήγορα ντιρέκτ.


Η αντίπαλος της από Γερμανία στο ημιτελικό δεν εμφανίστηκε και έτσι ακολούθησε αμέσως ο τελικός με αθλήτρια από Τουρκία. Η Τουρκάλα αντίπαλος δεν έπαιζε καθόλου καθαρά και όποτε η Ευαγγελία επιχειρούσε να κλωτσήσει στο κεφάλι της, εκείνη κλωτσούσε κάτω από τη ζώνη. Έτσι πήγε καθ’ όλο τον αγώνα και αφού πήρε την τρίτη της ποινή και είχαν απομείνει μόνο 30 δευτερόλεπτα μέχρι το τέλος, συνέχισε να την πιέζει με επανωτά λακτίσματα στο κεφάλι και αμέτρητα ντιρέκτ. Μετά από αυτό στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Light Contact των γυναικών μέχρι 58 κιλά.


Η Ευαγγελία είναι 34 χρονών και κτηνίατρος. Ζεί με τον σύντροφο της στη Γερμανία, γράφει η εφημερίδα “Δραμινή” και ήταν η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της με την εθνική ομάδα κικμπόξινγκ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στο εξωτερικό (2014 στο Λονδίνο και 2015 στην Ισπανία).


Το διαβάσαμε από το: Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Η Ευαγγελία Τσάννη νίκησε την τουρκάλα αντίπαλο της και στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Kickboxing της ISKA
elkosmos.gr