Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / , Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ: ΕΙΜΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ: ΕΙΜΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

| No comment
Ο Μπαιντεν ξεκαθαρίζει στο επόμενο βίντεο ότι δεν χρειάζεται να είσαι εβραίος για να είσαι σιωνιστής! Όπως και ο ίδιος δηλώνει σιωνιστής χωρίς να είναι εβραίος. Στην δική μας πραγματικότητα οι προσκυνημένοι πολιτικοί μας επίσης δεν χρειάζεται να είναι εβραίοι για να είναι σιωνιστές.
Αυτό άλλωστε μας έχουν επιβάλλει με την καθημερινή εξαθλίωση που δόμησαν γύρω από το λαό μας ταΐζοντας τα στομάχια των διεθνών τοκογλύφων, των Κεντρικών τραπεζιτών και των ελληνόφωνων που έβγαλαν άνετα τα λεφτά τους στο εξωτερικό και δεν διώκονται από καμία δικαιοσύνη. Ελληνική και ξένη! Γιατί άραγε; Μήπως όλοι δουλεύουν μαζί;

Κανείς από όλους τους φοροφυγάδες δεν έχει πληρώσει δεκάρα στο ελληνικό κράτος… και όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν έβαλαν χέρι στα λεφτά των επώνυμων στη λίστα Λαγκαρντ!!! Ξεπουλάνε την Ελλάδα και τον έλληνα ενώ αυτοί προστατεύονται απο την διεθνή μαφία της σιών.

Η Σιών φυσικά δεν αποτελείται μόνο από τους επιούσιους αλλά και απο Οικουμενιστές «χριστιανούς» άλλους διάφορους πιστούς στοών και άθρησκους….από πλούσια τζάκια ξένων και ελληνόφωνων λεχριτών με ελληνικά επίθετα. Ο Τζο είναι αρκετά δημοφιλής στο αμερικανικό κοινό και δεν έχει κανένα σκάνδαλο στο μπατζάκι του…η Κλίντον αντιθέτως από τα πολλά ψέματα που έχει πει έχει αρχίσει να μυρίζει και δεν τους κάνει για την προεδρία. Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο βγαίνει στην επιφάνεια και θα δυσκολευτούν να καλύψουν την τρύπα την στιγμή των εκλογών.

Όταν έρθει η στιγμή που η Κλίντον αρχίζει να χάνει έδαφος γιατί βρωμάει αφόρητα… όσο άρωμα και να πασαλείψει επάνω της δεν θα την φτάνει…τότε οι «Δημοκράτες» όνομα και πράγμα θα βγάλουν τον επόμενο άσσο τους…τον σιωνιστή Τζο με το ξέξασπρο χαμόγελο! Το αμερικανικό κοινό κάτι τέτοιους θέλει με τέτοια κάτασπρα δόντια.

Δείτε το βίντεο


ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα
pentapostagma.gr