Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!

| No comment
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε ένα ρεσιτάλ επίδειξης δυνάμεως και αντιρωσικών αισθημάτων, ο αρχηγός του Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Ben Hodges, από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας έστειλε σκληρό μήνυμα όπως αναφέρεται προς την Μόσχα, ότι ήρθε η ώρα να πάρει το μάθημα της από το ΝΑΤΟ.
Σε συνάντηση που είχε ο Αμερικανός στρατηγός με την πρωθυπουργό της Λιθουανίας, την Dalia Grybauskaite γνωστή για το μισός της προς την Ρωσία και τον Ρώσο πρόεδρο, έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ απειλών προς την Ρωσία που ούτε λίγο ούτε πολύ την απείλησε με ολοκληρωτική καταστροφή.

Ο Αμερικανός στρατηγός βρέθηκε στην Λιθουανία στα πλαίσια μεγάλης άσκησης του ΝΑΤΟ στις πύλες της Ρωσίας, μια άσκηση που χαρακτηρίστηκε σαν την πιο μεγάλη πρόκληση προς την Μόσχα και ήδη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και από την Λευκορωσία, ενώ οι Ρώσοι συγκεντρώνουν ισχυρά πυραυλικά συστήματα στο Καλίνιγκραντ το μεγαλύτερο ρωσικό λιμάνι της Ρωσίας στη βαλτική.

Ο Ben Hodges δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και για τον Καύκασο όπου κατηγόρησε ξανά την Ρωσία ότι σκοπεύει να προσαρτήσει την νότιο Οσετία κάτι που τον ΝΑΤΟ, όπως ισχυρίστηκε, δεν θα το ανεχτεί.

Μερικοί φαίνεται έχουν «ξεφύγει» και…άρχισαν να χτυπούν τύμπανα πολέμου ?

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr