Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ !!!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ !!!

| No comment
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Τραγικές εικόνες εκτυλίχτηκαν χτες, κατά τη διανομή τροφίμων στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ. Ένταση, μικροεπεισόδια, λιποθυμίες και ένα απίστευτο χάος ήταν αυτό που έζησαν οι δικαιούχοι της επισιτιστικής βοήθειας.
Χειρότερο όλων όμως ήταν ο εξευτελισμός ανθρώπων που έφτασαν στην απόλυτη ένδεια, συνέπεια των αδηφάγων πολιτικών, ντόπιων και ξένων, να διαπληκτίζονται για ένα κομμάτι ψωμί. Η πρωτοφανής ανοργανωσιά από την πλευρά του δήμου Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε την ευθύνη διανομής, η ζέστη και το πλήθος δημιούργησαν σύντομα μια κατάσταση που δεν μπορούσε να ελεγχθεί ούτε με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι συναισθηματικά διαταραγμένοι νομίζουν πως προβολή τους περνάει μέσα από την εξαθλίωση των Ελλήνων.
Ιδού:
Δείτε τώρα μερικές από τις διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής, με χιλιάδες κόσμου, και δείτε την τάξη και την ηρεμία και τον σεβασμό στους Έλληνες. Οι Έλληνες Εθνικιστές προσφέρουν απ’ το υστέρημά τους με αγάπη για τον συνέλληνα, ενώ όλοι αυτοί οι δήθεν ανθρωπιστές, οπαδοί του πολυπολιτισμικού αχταρμά και κατ’ ουσίαν υπεύθυνοι της συμφοράς, νοιάζονται μόνο για την αυτοπροβολή τους.

\Μετά βέβαια, έφερεαν τις μεθοδεύσεις και τις απαγορεύσεις, ώστε να ΜΗΝ μπορούμε να ασκούμε τις δράσεις μας με τις γιγαντιαίες διανομές τροφίμων ή τις αιμοδοσίες, ήθελαν διακώς να ΜΗΝ είμαστε δίπλα στους Έλληνες!
Και επειδή εμείς επιμέναμε και συνεχίζαμε, μας δίωξαν, μας φυλάκισαν, μας δολοφόνησαν και μας στέρησαν, εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, τον μοναδικό οικονομικό πόρο που είχαμε, ώστε να στεκόμαστε έμπρακτα και υλικά στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.
Την κρατική χρηματοδότηση.
Εμείς όμως συνεχίζαμε με τους μισθούς των βουλευτών μας, και γιαυτό λίγο μετά έφεραν και νομοθετική διάταξη στον αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος στην ουσία είναι ρατσιστικός ΜΟΝΟ για τους Έλληνες πολίτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα στις διατάξεις του απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δίνει τρόφιμα "μόνο σε Έλληνες"! Δηλαδή απαγορεύει την αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, και απαγορεύει την ελευθερία επιλογής, στο που θα διαθέτει κάποιος την βοήθειά του!

Υ.Γ. Τι κρίμα που οι εξαθλιωμένοι Έλληνες ψηφίζουν εκείνους που τους σκοτώνουν λίγο λίγο με τα μνημόνια τους και τους φόρους τους...
xryshaygh.blogspot.gr