Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / , ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ;;; Ε ΕΙΝΑΙ ΙΛΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ !!!

ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ;;; Ε ΕΙΝΑΙ ΙΛΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ !!!

| No comment
Γνωστός στο Πανελλήνιο ο Ίλαρχος (φώτο) από τις επιτυχίες του στους αγώνες σωματικής διάπλασης της ομοσπονδίας IFBB (International Federation of Bodybuilding and Fitness) που τον έχουν καταξιώσει στο χώρο της Ελληνικής Σωματοδόμησης.
Πρόκειται για τον εν ενεργεία Αξιωματικό των Τεθωρακισμένων Γιώργο Μαργαρίτη ο οποίος για μια ακόμη φορά διέπρεψε σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.




Με καταγωγή από την Πύλη Τρικάλων ο 37χρονος Ίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης που υπηρετεί σε Μονάδα της Αλεξανδρούπολης, έχει καταφέρει να καταξιωθεί και να ξεχωρίσει στο χώρο του Bodybuilding και του Fitness μέσα από τις συνεχείς επιτυχίες του.

Τελευταία του επιτυχία η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80cm του Πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα.




Δαπανώντας προσωπικό χρόνο και χρήματα αφού το Bodybuilding δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμη ως Ολυμπιακό άθλημα, ο Ίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης προσπαθεί να σηκώνει τα τελευταία 10 χρόνια που αγωνίζεται την Ελληνική Σημαία σε κάθε ευκαιρία.

Ήδη στο ενεργητικό του έχει 3 συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα ενώ το ερχόμενο Φθινόπωρο ετοιμάζεται και για την τέταρτη.




Ως τελειόφοιτος Διατροφολογίας και Σχολής Προπονητικής δίνει την δική του καθημερινή παρουσία σε γυμναστήρια όπου αφιερώνει αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο του.


ΠΗΓΗ: