Popular Posts

Ηellenicpride - Elnews

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

Blogger templates

You are here: Home / , ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ": ΝΕΕΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ": ΝΕΕΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!

| No comment
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή μίλησε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Σχέδιο έντασης της Τουρκίας στο Αιγαίο και επέλαση λαθρομεταναστών «βλέπει» ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

«Όλα δείχνουν ότι η Τουρκία θα "σπάσει" τη συμφωνία και πολύ σύντομα νέες ορδές μεταναστών θα κατακλύσουν τη χώρα μας. Μόνη λύση είναι να απελαθούν τώρα οι παράνομοι αλλοδαποί». Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος με δηλώσεις του στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» εκτιμά ότι η κατάσταση στο Μεταναστευτικό θα λάβει εφιαλτικές διαστάσεις το προσεχές διάστημα, διαπιστώνοντας ότι η γείτων χώρα θα προβεί σε εξαγωγή της τεράστιας εσωτερικής κρίσης που αντιμετωπίζει. Αποδίδει, δε, ευθύνες στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, καθώς «με τις προδοτικές πολιτικές τους οδηγούν τα πράγματα σε ανεξέλεγκτο σημείο».
Όπως λέει: «Η Λέσβος και πολλά ακόμη νησιά έχουν μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών. Τέτοια γκέτο η κυβέρνηση σχεδιάζει να δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα, μέχρι και στην Καλαμάτα, ενώ την ίδια ώρα σκοπίμως απλοποιεί το πλαίσιο για την παροχή αδειών διαμονής, ώστε να αλλοιωθεί το εθνικό στοιχείο του πληθυσμού». Με τις νέες διατάξεις ο κάθε αλλοδαπός μπορεί να εξασφαλίσει άδεια διαμονής, αρκεί να επιδείξει 50 ένσημα από το προηγούμενο έτος, για τα οποία δεν χρειάζεται να έχει δουλέψει, αρκεί μόνο να τα εξαγοράσει. Το πρόβλημα, κατά τη Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να λυθεί εν τη γενέσει του, αφού η συντριπτική πλειονότητα των μεταναστών εισέρχεται παράνομα στη χώρα, δεν διαθέτει νομιμοποιητικά στοιχεία και ως εκ τούτου λαμβάνει αμέσως έγγραφα διοικητικής απέλασης.
«Όλοι αυτοί είναι εκ προοιμίου παράνομοι, παρά ταύτα ζουν και κινούνται ανάμεσά μας, χωρίς να διώκονται από κανέναν. Αντιθέτως, η επίσημη Πολιτεία προσπαθεί να τους νομιμοποιήσει, παρότι πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα βίας και αξιόποινων πράξεων από πλευράς τους όχι μόνον στα γκέτο, αλλά και μέσα στις πόλεις», αναφέρει η Χρυσή Αυγή.
Οι συνεχείς αιματηρές επιθέσεις στην Τουρκία, αλλά και οι διεθνείς προκλήσεις από πλευράς της, όπως η απόφαση της Άγκυρας να ανακαλέσει τον πρέσβη της από τη Γερμανία και να θίξει την Ορθόδοξη Εκκλησία με την μετατροπή της Αγιά-Σοφιάς σε λατρευτικό χώρο των μουσουλμάνων, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα επιχειρήσει σύντομα να δημιουργήσει νέες εστίες έντασης στο Αιγαίο και γενικότερα στα σύνορα της Ελλάδας. Γιατί δεν πρέπει να παρακάμπτεται και η προκλητική συμπεριφορά των Αλβανών, που αιφνιδίως επανέφεραν το θέμα της Τσαμουριάς κατά την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στα Τίρανα.
«Αν οι Γερμανοί ήθελαν πραγματικά να τιμήσουν τους ξεριζωμένους και τα βασανιστήρια που υπέστησαν από τους Τούρκους, δεν θα αναγνώριζαν τη γενοκτονία μόνο των Αρμενίων, αλλά και του Ποντιακού Ελληνισμού» λέει ο Ν. Μιχαλολιάκος. Σημειώνει, δε, ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί παθητικά τις εξελίξεις και ενίοτε ρίχνει νερό στον μύλο της γείτονος. Όπως, επί παραδείγματι, στη Θράκη, όπου προσφάτως πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις για τον μουφτή. «Σε λίγο θα μας βάλουν και ανδριάντα τον Ιμπραήμ», καταλήγει ο κ. Μιχαλολιάκος.
Οι δημοσκοπήσεις και η εκτίμηση για αύξηση του ποσοστού
Ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής μιλάει για τις «λεκτικές απρέπειες» βουλευτών του πρόσφατα στην Ολομέλεια, όπου συζητούνταν επί μέρους θέματα του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου: «Λυπάμαι που συνέβησαν όλα αυτά στη βουλή. Προβλήθηκαν, όμως, αποσπασματικά. Καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης οι βουλευτές μας δέχονταν επιθέσεις από τα άλλα κόμματα, επειδή τολμήσαμε να προσκαλέσουμε κι εμείς κάποιαν κοινωνικό φορέα να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου. Αλίμονο αν δεν επιτρέπεται στο τρίτο κόμμα να διατυπώνει τα αιτήματά του. Θλίβομαι γιατί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ακολουθεί την πεπατημένη των προηγούμενων».
Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών, που αναδεικνύουν το κόμμα του στην τρίτη θέση, με σαφή διαφορά από τον τέταρτο, ο κ. Μιχαλολιάκος εκφράζει την πεποίθηση ότι το ποσοστό στις κάλπες θα είναι πολύ μεγαλύτερο: «Τα εθνικιστικά κινήματα σε όλη την Ευρώπη διαθέτουν μια κρυφή, αλλά και πολύ σοβαρή κοινωνική δυναμική, όπως αποδεικνύεται σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις. Έτσι κι εμείς συνεχίζουμε την άμεση επαφή με τον λαό, με ρεαλιστικές προτάσεις. Από την πρώτη στιγμή που η χώρα μπήκε στα Μνημόνια οι θέσεις μας παραμένουν ίδιες. Πιστεύαμε από την αρχή ότι οι ακολουθούμενες πολιτικές θα οδηγήσουν σε αδιέξοδο και δεν διαψευστήκαμε. Μόνος δρόμος, η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση με τούς δανειστές και με έμφαση στον πρωτογενή μας τομέα».
Στην παρέμβασή του για τις δημοσκοπήσεις σημειώνει ότι η Ν.Δ. έχει... κόφτη: «Δεν θα πάνε πολύ παραπάνω. αφού τώρα βρίσκονται στο 23%-25% με συσπείρωση οπαδών στο 85%, το μέγιστο δηλαδή επίπεδο. Δεν περνάνε στον κόσμο οι θέσεις της ηγεσίας, γιατί προσπαθεί να δείξει από το Κολωνάκι ότι έχει πρόσωπο Νίκου Ξανθόπουλου».
Ακόμη, χαρακτηρίζει μαρτύριο της σταγόνας όσα υφίστανται ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του από το κουαρτέτο για την εξασφάλιση της υποδόσης των 7.5 δια. ευρώ: «Τα ίδια κάνουν έξι χρόνια τώρα οι τοκογλύφοι. Δεν υπήρξε μία αξιολόγηση που να ολοκληρώθηκε ομαλά και η συγκεκριμένη ήταν να κλείσει το καλοκαίρι του 2014, αλλά έως σήμερα παραμένει ανοικτή, ενώ "φόρτωσαν" στη χώρα ακόμα ένα Μνημόνιο και νέα μέτρα άνευ προηγουμένου σε βάρος του συνόλου της κοινωνίας.
Για τον νέο εκλογικό νόμο
Σοβαρές επιφυλάξεις για την κυβερνητική πρόταση εκφράζει η Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας την προοπτική της απλής αναλογικής. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρει: «Οπωσδήποτε ένας εκλογικός νόμος που θα μας επιτρέψει να εκλέξουμε περισσότερους βουλευτές και θα αποτυπώνει την πραγματική κοινωνική δυναμική μας και στη Βουλή δεν θα είναι δυσάρεστος. Προς το παρόν είμαστε επιφυλακτικοί περιμένοντας την τελική πρόταση.
Και τούτο διότι σε καμία περίπτωση δεν θα στηρίξουμε εκλογικό νόμο που θα επιτρέπει σε αντεθνικές δυνάμεις να εκπροσωπηθούν στη Βουλή. Ούτε και θα κάνουμε το χατίρι σε όσους ψυχομαχούν πολιτικά και υποστηρίζουν την απλή αναλογική μόνο και μόνο για να παραμείνουν στη Βουλή. Ούτως ή άλλως, είμαστε αντίθετοι με το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα. Δεν θα γίνουμε, λοιπόν, αβανταδόροι της Ν.Δ., που μας έβαλε φυλακή, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα εκλεγόταν πρώτο κόμμα και θα εξακολουθούσε να κυβερνά. Δεν θα γίνουμε αβανταδόροι όποιων ψαρεύουν σε θολά νερά».

xryshaygh.com